Bioresonantie is dé therapie van de toekomst!

Bioresonantie

Bioresonantie is een hele sterke en effectieve therapie. Elk orgaan, elke cel, elk deeltje van ons lichaam heeft een trilling. Dit is voor ons niet voelbaar, maar wel meetbaar! Als men ziek is, pijn heeft of slecht slaapt dan wil dit zeggen dat bepaalde trillingen in een onbalans zijn, de cel kan niet goed meer functioneren. Deze schadelijke frequenties kunnen zich ontwikkelen tot ziekten of allerlei klachten. Gelukkig kunnen we met bioresonantie zoeken waar de onbalansen zijn en die terug harmoniseren. Het lichaam heeft een zelf genezende functie en zal herstellen! Met het bioresonantietoestel kunnen we onderzoeken waar de onbalansen zijn en ook het genezingsproces activeren!

TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Helemaal niet! Ook voor de astronauten wordt een bioresonantietoestel ingezet. Het is immers onmogelijk ook een dokter de ruimte in te sturen. Het bioresonantietoestel werd verder ontwikkeld om onze astronauten te helpen om gezond te blijven tijdens hun trip in de ruimte. In andere landen zoals Duitsland en Rusland gebruiken ze in de ziekenhuizen zeer vaak het bioresonantietoestel en met succes!

Wat is Bioresonantie?

 

Behandeling

 

De bioresonantietherapeut plaatst elektroden (bandjes) op je polsen, enkels en voorhoofd. Deze elektroden staan in verbinding met het toestel en geven frequenties door aan het toestel dat gekoppeld is aan een computer. Pijn doet dit NIET! Je voelt hoogstens een lichte tinteling. In amper vijf minuten maken we een volledige bodyscan op meer dan 25.000 parameters. Het brengt reacties op bacteriën, virussen, vitaminen, hormonen, enz. in kaart. We stimuleren de aangetaste cellen om zichzelf te genezen. Bioresonantie kunnen we inzetten bij lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten.

Waar gaat de Bioresonantie door?

Ik geloof in een samenwerking van verschillende dokters en therapieën. Daarom hebben we met Sanapolis een overeenkomst gesloten om daar de praktijk te vestigen.

Sanapolis, voormalig Alma ziekenhuis, nu zorgmetropool in een groene omgeving, waar zowel jong als oud terecht kan om aan een gezond leven en een gezonde levensstijl te werken. www.Sanapolis.be


De Bioresonantiescan wordt uitgevoerd met de EDUCTOR. In zijn soort is dit een zeer krachtig toestel dat een zeer diepe meting doet.

Maar liefst 25 000 verschillende frequenties worden gemeten!!!!

Niet alleen de meting is interessant en nuttig maar dit toestel stuurt ook de juiste frequenties naar het lichaam waardoor je direct ook een behandeling op maat krijgt!

WAT KAN JE VOELEN NA EEN SESSIE?

Sommige mensen voelen al een verschil als ze op de parking zijn, anderen moeten wat langer wachten op resultaat.

De ene persoon heeft hoofdpijn, de andere voelt vanalles rommelen in de buik. Wat je ervaring zal zijn is niet te voorspellen op voorhand.

1 ding is wel zeker: Bioresonantie kan voor niemand kwaad en iedereen krijgt in 1 sessie een serieuze hoeveelheid juiste frequenties. Het gevolg is dat er op heeeeel veel plaatsen in je lichaam veel meer balans komt en dat je je beter voelt zonder dit altijd direct te kunnen benoemen. Mensen praten over een ontspanning, een rust, een ballast dat weggevallen is, beter kunnen omgaan met stress….

Ook lichamelijke klachten kunnen door Bioresonantie veel afnemen of zelfs helemaal weggaan! Soms na 1 sessie soms na meer sessies. Ook dit is moeilijk te voorspellen. Een probleem dat zich soms al jaren genesteld heeft in het cel geheugen is soms wel wat hardnekkiger dan andere problemen.

Duur van 1 sessie: ongeveer 60 minuten.

Kostprijs volledige bodyscan + bespreking + harmonisering van het lichaam: €70

Bodyscan op papier: €10

Meer lezen?